Skip to main content

Jedálny lístok

Predjedlo studené

  • Prosciutto s melónom

    100 Gr

    3,6,9

  • Šunková rolka s chrenovou penou

    100 Gr

    3,6,9

  • Syrový kornútok so šunkovou alebo nivovou penou

    100 Gr

    3,6,9

  • Mozarella s rajčinami a bazalkovým pestom

    100 Gr

    3,6,9

  • Vajíčka plnené avokádovou penou

    100 Gr

    3,6,9

Predjedlo teplé

  • Zapekaná špargľa so syrom a šunkou

    150 Gr

    1,3,6

  • Kuracie pečienky v oravskej slanine

    150 Gr

    1,3,6

  • Šampiňóny plnené vajcom

    150 Gr

    1,3,6

Polievky

  • Slepačí vývar s rezancami

    200 ml

    3,6,9

  • Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami

    200 ml

    3,6,9

  • Paradajková s cestovinou a syrom

    200 ml

    3,6,9

  • Fazuľová kyslá

    200 ml

    3,6,9

  • Francúzska cibuľová so syrovými toastami

    200 ml

    3,6,9

  • Mrkvová so zázvorom

    200 ml

    3,6,9

  • Brokolicový krém s krutónmi

    200 ml

    3,6,9

  • Hráškový krém so šunk. knedličkami

    200 ml

    3,6,9

  • Zeleninová s cestovinou

    200 ml

    3,6,9

  • Pórková so zemiakmi a haluškami

    200 ml

    3,6,9

  • Špenátová s bylinkovými krutónmi

    200 ml

    3,6,9

  • Zelerový krém

    200 ml

    3,6,9

Hlavné jedlá

  • Kuracie prsia plnené brokolicou a mozarellou

    250 Gr

    1,3,6

  • Kurací steak so syrovou omáčkou

    250 Gr

    1,3,6

  • Vyprážaný kurací rezeň

    250 Gr

    1,3,6

  • Kurací steak s prosciuttom a prírodnou omáčkou

    250 Gr

    1,3,6

  • Kuracie prsia plnené špenátom a sušenými paradajkami

    250 Gr

    1,3,6

  • Rizoto s tranžír. kuracím mäsom, cuketou a parmezánom

    250 Gr

    1,3,6

  • Morčacia rolka plnená špenátom a nivou

    250 Gr

    1,3,6

  • Morčacie prsia na šampiňónoch

    250 Gr

    1,3,6

  • Morčacie prsia plnené špargľou

    250 Gr

    1,3,6

  • Bravčové madajlonky s fazuľovými strukmi a slaninovým chipsom

    250 Gr

    1,3,6

  • Bravčová panenka obalená v oravskej slanine

    250 Gr

    1,3,6

  • Opečená panenka na mrkvovom pyré

    250 Gr

    1,3,6

  • Vyprážaný bravčový rezeň

    250 Gr

    1,3,6

  • Bravčové stehno v horčicovej omáčke

    250 Gr

    1,3,6

Ryby

  • Pstruh po pytliacky (slanina, cibuľa)

    200 Gr

    3,6,9

  • Gorbuša filet

    200 Gr

    3,6,9

  • Vyprážané filé

    200 Gr

    3,6,9

Vegetariánske jedlá

  • Grilovaný encián s brusnicami

    250 Gr

    1,3,6

  • Mexické tortily plnené zeleninou

    250 Gr

    1,3,6

  • Špenátové halušky s nivovou omáčkou

    250 Gr

    1,3,6

  • Hubové placky (čerstvé huby, syr s plesňou, žemľa, vajcia, krupica)

    250 Gr

    1,3,6

  • Syr tofu prírodný

    250 Gr

    1,3,6

  • Cestoviny s tuniakom a olivami

    250 Gr

    1,3,6

  • Pečené papriky plnené kuskusom a syrom, bazalkové pesto

    250 Gr

    1,3,6

  • Rizoto s hokajdo krémové s grilov. šampiňónmi a parmezánom

    250 Gr

    1,3,6

  • Penne s grilovanou zeleninou a parmezánom

    250 Gr

    1,3,6

Prílohy

  • Zámocké zemiaky (slanina, syr)

    200 Gr

    3,6,9

  • Ryža

    200 Gr

    3,6,9

  • Gratinované zemiaky

    200 Gr

    3,6,9

  • Opekané zemiaky

    200 Gr

    3,6,9

  • Hranolky

    200 Gr

    3,6,9

  • Americké zemiaky

    200 Gr

    3,6,9

  • Krokety

    200 Gr

    3,6,9

  • Zemiakové pusinky

    200 Gr

    3,6,9

  • Knedľa

    200 Gr

    3,6,9

  • Pečená zelenina

    200 Gr

    3,6,9

  • Grilovaná zelenina

    200 Gr

    3,6,9

Špeciality zámockej kuchyne

  • Flank steak so šípkovou omáčkou

    250 Gr

    1,3,6

  • Hovädzí stroganov

    250 Gr

    1,3,6

  • Hovädzí stroganov

    250 Gr

    1,3,6

  • Viedenská roštenka s opraženou cibuľkou

    250 Gr

    1,3,6

  • Grilovaný losos

    250 Gr

    1,3,6

  • Smotanové tagliatelle s lososom, kôprom a parmezánom

    250 Gr

    1,3,6

  • Zámocké jelenie medajlónky

    250 Gr

    1,3,6

  • Jelení steak na kyslej kapuste

    250 Gr

    1,3,6


List of Allergens
  1. Cereals containing gluten / i.e. wheat, rye, barley, oats, spelled, kamut or their hybrid varieties /.
  2. Crustaceans and their products.
  3. Eggs and egg products.
  4. Fish and fish products.
  5. Peanuts and their products.
  6. Soybeans and their products.
  7. Milk and milk products.
  8. Nuts such as almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecans, Brazil nuts, pistachios, macadamia nuts and products thereof.
  9. Celery and its products.
  10. Mustard and its products.
  11. Sesame seeds and their products.
  12. Sulfur dioxide and sulphites in concentrations higher than 10 mg/kg or 10 mg/l.
  13. Lupine and its products.
  14. Molluscs and their products