Jedálny lístok
Predjedlo studené
-
Prosciutto s melónom
100 Gr3,6,9
-
Šunková rolka s chrenovou penou
100 Gr3,6,9
-
Syrový kornútok so šunkovou alebo nivovou penou
100 Gr3,6,9
-
Mozarella s rajčinami a bazalkovým pestom
100 Gr3,6,9
-
Vajíčka plnené avokádovou penou
100 Gr3,6,9
Predjedlo teplé
-
Zapekaná špargľa so syrom a šunkou
150 Gr1,3,6
-
Kuracie pečienky v oravskej slanine
150 Gr1,3,6
-
Šampiňóny plnené vajcom
150 Gr1,3,6
Polievky
-
Slepačí vývar s rezancami
200 ml3,6,9
-
Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
200 ml3,6,9
-
Paradajková s cestovinou a syrom
200 ml3,6,9
-
Fazuľová kyslá
200 ml3,6,9
-
Francúzska cibuľová so syrovými toastami
200 ml3,6,9
-
Mrkvová so zázvorom
200 ml3,6,9
-
Brokolicový krém s krutónmi
200 ml3,6,9
-
Hráškový krém so šunk. knedličkami
200 ml3,6,9
-
Zeleninová s cestovinou
200 ml3,6,9
-
Pórková so zemiakmi a haluškami
200 ml3,6,9
-
Špenátová s bylinkovými krutónmi
200 ml3,6,9
-
Zelerový krém
200 ml3,6,9
Hlavné jedlá
-
Kuracie prsia plnené brokolicou a mozarellou
250 Gr1,3,6
-
Kurací steak so syrovou omáčkou
250 Gr1,3,6
-
Vyprážaný kurací rezeň
250 Gr1,3,6
-
Kurací steak s prosciuttom a prírodnou omáčkou
250 Gr1,3,6
-
Kuracie prsia plnené špenátom a sušenými paradajkami
250 Gr1,3,6
-
Rizoto s tranžír. kuracím mäsom, cuketou a parmezánom
250 Gr1,3,6
-
Morčacia rolka plnená špenátom a nivou
250 Gr1,3,6
-
Morčacie prsia na šampiňónoch
250 Gr1,3,6
-
Morčacie prsia plnené špargľou
250 Gr1,3,6
-
Bravčové madajlonky s fazuľovými strukmi a slaninovým chipsom
250 Gr1,3,6
-
Bravčová panenka obalená v oravskej slanine
250 Gr1,3,6
-
Opečená panenka na mrkvovom pyré
250 Gr1,3,6
-
Vyprážaný bravčový rezeň
250 Gr1,3,6
-
Bravčové stehno v horčicovej omáčke
250 Gr1,3,6
Ryby
-
Pstruh po pytliacky (slanina, cibuľa)
200 Gr3,6,9
-
Gorbuša filet
200 Gr3,6,9
-
Vyprážané filé
200 Gr3,6,9
Vegetariánske jedlá
-
Grilovaný encián s brusnicami
250 Gr1,3,6
-
Mexické tortily plnené zeleninou
250 Gr1,3,6
-
Špenátové halušky s nivovou omáčkou
250 Gr1,3,6
-
Hubové placky (čerstvé huby, syr s plesňou, žemľa, vajcia, krupica)
250 Gr1,3,6
-
Syr tofu prírodný
250 Gr1,3,6
-
Cestoviny s tuniakom a olivami
250 Gr1,3,6
-
Pečené papriky plnené kuskusom a syrom, bazalkové pesto
250 Gr1,3,6
-
Rizoto s hokajdo krémové s grilov. šampiňónmi a parmezánom
250 Gr1,3,6
-
Penne s grilovanou zeleninou a parmezánom
250 Gr1,3,6
Prílohy
-
Zámocké zemiaky (slanina, syr)
200 Gr3,6,9
-
Ryža
200 Gr3,6,9
-
Gratinované zemiaky
200 Gr3,6,9
-
Opekané zemiaky
200 Gr3,6,9
-
Hranolky
200 Gr3,6,9
-
Americké zemiaky
200 Gr3,6,9
-
Krokety
200 Gr3,6,9
-
Zemiakové pusinky
200 Gr3,6,9
-
Knedľa
200 Gr3,6,9
-
Pečená zelenina
200 Gr3,6,9
-
Grilovaná zelenina
200 Gr3,6,9
Špeciality zámockej kuchyne
-
Flank steak so šípkovou omáčkou
250 Gr1,3,6
-
Hovädzí stroganov
250 Gr1,3,6
-
Hovädzí stroganov
250 Gr1,3,6
-
Viedenská roštenka s opraženou cibuľkou
250 Gr1,3,6
-
Grilovaný losos
250 Gr1,3,6
-
Smotanové tagliatelle s lososom, kôprom a parmezánom
250 Gr1,3,6
-
Zámocké jelenie medajlónky
250 Gr1,3,6
-
Jelení steak na kyslej kapuste
250 Gr1,3,6
List of Allergens
- Cereals containing gluten / i.e. wheat, rye, barley, oats, spelled, kamut or their hybrid varieties /.
- Crustaceans and their products.
- Eggs and egg products.
- Fish and fish products.
- Peanuts and their products.
- Soybeans and their products.
- Milk and milk products.
- Nuts such as almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecans, Brazil nuts, pistachios, macadamia nuts and products thereof.
- Celery and its products.
- Mustard and its products.
- Sesame seeds and their products.
- Sulfur dioxide and sulphites in concentrations higher than 10 mg/kg or 10 mg/l.
- Lupine and its products.
- Molluscs and their products