Skip to main content

Jedálny lístok

Predjedlo studené

  • Prosciutto s melónom

    100 g

    alergény: 1

  • Šunková rolka s chrenovou penou

    100 g

    1, 3, 7

  • Syrový kornútok so šunkovou alebo nivovou penou

    100 g

    1, 3, 7

  • Mozarella s rajčinami a bazalkovým pestom

    100 g

    1, 7

  • Vajíčka plnené avokádovou penou

    100 g

    1, 3, 7

Predjedlo teplé

  • Zapekaná špargľa so syrom a šunkou

    100 g

    1, 7

  • Kuracie pečienky v oravskej slanine

    100 g

    1

  • Šampiňóny plnené vajcom

    100 g

    1, 3

Polievky

  • Slepačí vývar s rezancami

    0,33 l

    1, 3, 9

  • Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami

    0,33 l

    1, 3, 9

  • Paradajková s cestovinou a syrom

    0,33 l

    1, 7

  • Fazuľová kyslá

    0,33 l

    1, 7

  • Francúzska cibuľová so syrovými toastami

    0,33 l

    1, 7

  • Mrkvová so zázvorom

    0,33 l

    1, 7

  • Brokolicový krém s krutónmi

    0,33 l

    1, 7

  • Hráškový krém so šunk. knedličkami

    0, 33 l

    1, 3, 7

  • Zeleninová s cestovinou

    0,33 l

    1, 3, 9

  • Pórková so zemiakmi a haluškami

    0, 33 l

    1, 3, 7

  • Špenátová s bylinkovými krutónmi

    0, 33 l

    1, 7

  • Zelerový krém

    0, 33 l

    1, 7, 9

Hlavné jedlá

  • Kuracie prsia plnené brokolicou a mozarellou

    150 g

    1, 7

  • Kurací steak so syrovou omáčkou

    150 g

    1, 3, 7

  • Vyprážaný kurací rezeň

    150 g

    1, 3, 7

  • Kurací steak s prosciuttom a prírodnou omáčkou

    150 g

    1, 12

  • Kuracie prsia plnené špenátom a sušenými paradajkami

    150 g

    1

  • Rizoto s tranžír. kuracím mäsom, cuketou a parmezánom

    150 g

    7

  • Morčacia rolka plnená špenátom a nivou

    150 g

    1, 7

  • Morčacie prsia na šampiňónoch

    150 g

    1

  • Morčacie prsia plnené špargľou

    150 g

    1

  • Bravčové madajlonky s fazuľovými strukmi a slaninovým chipsom

    150 g

    1, 10

  • Bravčová panenka obalená v oravskej slanine

    150 g

    1, 10

  • Opečená panenka na mrkvovom pyré

    150 g

    1, 7, 10

  • Vyprážaný bravčový rezeň

    150 g

    1, 3, 7

  • Bravčové stehno v horčicovej omáčke

    150 g

    1, 7, 10

Ryby

  • Pstruh po pytliacky (slanina, cibuľa)

    200 g

    1, 4

  • Gorbuša filet

    150 g

    1, 4

  • Vyprážané filé

    150 g

    1, 3, 4, 7

Vegetariánske jedlá

  • Grilovaný encián s brusnicami

    120 g

    7

  • Mexické tortily plnené zeleninou

    250 g

    1

  • Špenátové halušky s nivovou omáčkou

    300 g

    1, 3, 7

  • Hubové placky (čerstvé huby, syr s plesňou, žemľa, vajcia, krupica)

    200 g

    1, 3, 7

  • Syr tofu prírodný

    180 g

    7

  • Cestoviny s tuniakom a olivami

    300 g

    1, 3

  • Pečené papriky plnené kuskusom a syrom, bazalkové pesto

    250 g

    1, 7

  • Rizoto s hokajdo krémové s grilov. šampiňónmi a parmezánom

    300 g

    7

  • Penne s grilovanou zeleninou a parmezánom

    300 g

    1, 7

Prílohy

  • Zámocké zemiaky (slanina, syr)

    200 g

    7

  • Ryža

    150 g
  • Gratinované zemiaky

    200 g

    3, 7

  • Opekané zemiaky

    200 g
  • Hranolky

    200 g
  • Americké zemiaky

    200 g
  • Krokety

    200 g
  • Zemiakové pusinky

    200 g

    3, 7

  • Knedľa

    160 g

    1, 3, 7

  • Pečená zelenina

    200 g

    9

  • Grilovaná zelenina

    200 g

Špeciality zámockej kuchyne

  • Flank steak so šípkovou omáčkou

    150 g

    1

  • Hovädzí stroganov

    150 g

    1, 7

  • Hovädzí stroganov

    250 g

    1,3,6

  • Viedenská roštenka s opraženou cibuľkou

    150 g

    1

  • Grilovaný losos

    200 g

    4, 7

  • Smotanové tagliatelle s lososom, kôprom a parmezánom

    300 g

    1, 3, 4, 7

  • Zámocké jelenie medajlónky

    150 g

    1, 7, 9

  • Jelení steak na kyslej kapuste

    150 g

    1, 12


Zoznam alergénov
  1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody /.
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich