Jedálny lístok
Predjedlo studené
-
Prosciutto s melónom
100 galergény: 1
-
Šunková rolka s chrenovou penou
100 g1, 3, 7
-
Syrový kornútok so šunkovou alebo nivovou penou
100 g1, 3, 7
-
Mozarella s rajčinami a bazalkovým pestom
100 g1, 7
-
Vajíčka plnené avokádovou penou
100 g1, 3, 7
Predjedlo teplé
-
Zapekaná špargľa so syrom a šunkou
100 g1, 7
-
Kuracie pečienky v oravskej slanine
100 g1
-
Šampiňóny plnené vajcom
100 g1, 3
Polievky
-
Slepačí vývar s rezancami
0,33 l1, 3, 9
-
Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
0,33 l1, 3, 9
-
Paradajková s cestovinou a syrom
0,33 l1, 7
-
Fazuľová kyslá
0,33 l1, 7
-
Francúzska cibuľová so syrovými toastami
0,33 l1, 7
-
Mrkvová so zázvorom
0,33 l1, 7
-
Brokolicový krém s krutónmi
0,33 l1, 7
-
Hráškový krém so šunk. knedličkami
0, 33 l1, 3, 7
-
Zeleninová s cestovinou
0,33 l1, 3, 9
-
Pórková so zemiakmi a haluškami
0, 33 l1, 3, 7
-
Špenátová s bylinkovými krutónmi
0, 33 l1, 7
-
Zelerový krém
0, 33 l1, 7, 9
Hlavné jedlá
-
Kuracie prsia plnené brokolicou a mozarellou
150 g1, 7
-
Kurací steak so syrovou omáčkou
150 g1, 3, 7
-
Vyprážaný kurací rezeň
150 g1, 3, 7
-
Kurací steak s prosciuttom a prírodnou omáčkou
150 g1, 12
-
Kuracie prsia plnené špenátom a sušenými paradajkami
150 g1
-
Rizoto s tranžír. kuracím mäsom, cuketou a parmezánom
150 g7
-
Morčacia rolka plnená špenátom a nivou
150 g1, 7
-
Morčacie prsia na šampiňónoch
150 g1
-
Morčacie prsia plnené špargľou
150 g1
-
Bravčové madajlonky s fazuľovými strukmi a slaninovým chipsom
150 g1, 10
-
Bravčová panenka obalená v oravskej slanine
150 g1, 10
-
Opečená panenka na mrkvovom pyré
150 g1, 7, 10
-
Vyprážaný bravčový rezeň
150 g1, 3, 7
-
Bravčové stehno v horčicovej omáčke
150 g1, 7, 10
Ryby
-
Pstruh po pytliacky (slanina, cibuľa)
200 g1, 4
-
Gorbuša filet
150 g1, 4
-
Vyprážané filé
150 g1, 3, 4, 7
Vegetariánske jedlá
-
Grilovaný encián s brusnicami
120 g7
-
Mexické tortily plnené zeleninou
250 g1
-
Špenátové halušky s nivovou omáčkou
300 g1, 3, 7
-
Hubové placky (čerstvé huby, syr s plesňou, žemľa, vajcia, krupica)
200 g1, 3, 7
-
Syr tofu prírodný
180 g7
-
Cestoviny s tuniakom a olivami
300 g1, 3
-
Pečené papriky plnené kuskusom a syrom, bazalkové pesto
250 g1, 7
-
Rizoto s hokajdo krémové s grilov. šampiňónmi a parmezánom
300 g7
-
Penne s grilovanou zeleninou a parmezánom
300 g1, 7
Prílohy
-
Zámocké zemiaky (slanina, syr)
200 g7
-
Ryža
150 g -
Gratinované zemiaky
200 g3, 7
-
Opekané zemiaky
200 g -
Hranolky
200 g -
Americké zemiaky
200 g -
Krokety
200 g -
Zemiakové pusinky
200 g3, 7
-
Knedľa
160 g1, 3, 7
-
Pečená zelenina
200 g9
-
Grilovaná zelenina
200 g
Špeciality zámockej kuchyne
-
Flank steak so šípkovou omáčkou
150 g1
-
Hovädzí stroganov
150 g1, 7
-
Hovädzí stroganov
250 g1,3,6
-
Viedenská roštenka s opraženou cibuľkou
150 g1
-
Grilovaný losos
200 g4, 7
-
Smotanové tagliatelle s lososom, kôprom a parmezánom
300 g1, 3, 4, 7
-
Zámocké jelenie medajlónky
150 g1, 7, 9
-
Jelení steak na kyslej kapuste
150 g1, 12
Zoznam alergénov
- Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody /.
- Kôrovce a výrobky z nich.
- Vajcia a výrobky z nich.
- Ryby a výrobky z nich.
- Arašidy a výrobky z nich.
- Sójové zrná a výrobky z nich.
- Mlieko a výrobky z neho.
- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
- Zeler a výrobky z neho.
- Horčica a výrobky z nej.
- Sezamové semená a výrobky z nich.
- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
- Vlčí bôb a výrobky z neho.
- Mäkkýše a výrobky z nich