Skip to main content

Jedálny lístok

Predjedlo

  • Pečená cvikla s ricottou rukolou a balsamicom, banketka

    100 g

    alergény: 1, 7, 8

  • Guacamole bruschetta

    100 g

    1

  • Tekvicový tatarák, hrianky

    100 g

    1

  • Mozarella s paradajkami a čerstvou bazaľkou, balsamico, bagetka

    100 g

    1, 7

  • Pečeňová paštéta s hruškovým chutney, bagetka

    100 g

    1, 7

  • Pečený baklažán s mozarellou, olivy, sušené paradajky

    100 g

    1, 7

Predjedlo deluxe

  • Lososový tatarák, hrianky

    100 g

    1, 3

  • Hovädzí tatarák, hrianky

    100 g

    1, 3

  • Šalátik s grilovaným kozím syrom, orechy, cvikla

    100 g

    1, 7

  • Krevetky v tempure na šalátiku

    100 g

    1, 4

Polievky

  • Slepačí vývar s rezancami

    0,33 l

    1, 3, 9

  • Hovädzí vývar zo špikových kostí s pečeňovými knedličkami

    0,33 l

    1, 3, 9

  • Talianska paradajková so syrom

    0,33 l

    1, 7

  • Francúzska pivná cibuľová so syrovým toastom

    0,33 l

    1, 7

  • Staročeská kulajda, chlieb (zemiaky, huby, kôpor, vajce)

    0,33 l

    1, 3, 7

  • Mrkvový krém so zázvorom, krutóny

    0,33 l

    1, 7

  • Brokolicový krém s krutónmi

    0,33 l

    1, 7

  • Hráškový krém s krutónmi

    0, 33 l

    1, 7

  • Zeleninová s mrveničkou

    0,33 l

    1, 3

Hlavné jedlá

  • Kuracie prsia plnené špenátom a sušenými paradajkami s prírodnou omáčkou a ryžou

    150 g, 100 g
  • Kurací steak sous-vide na hubovom kréme, restované šúlance s bylinkami

    150 g, 150g

    1, 3, 6, 7

  • Morčacie prsia v panko strúhanke so zemiakovým pyré

    150 g, 200 g

    1, 3, 7

  • Morčacie prsia plnené špargľou s prírodnou omáčkou a šťuchané zemiaky so slaninkou a cibuľkou

    150 g, 200 g
  • Bravčová panenka v na hubovom ragú s batátovým pyré

    150 g, 200 g

    6, 7

  • Bravčová panenka v slaninke na fazuľových strukoch , pečené baby zemiaky, omáčka zo zeleného korenia

    150 g, 200 g

    7

  • Hovädzí guláš so žemľovou knedľou

    150 g, 150 g

    1, 3, 7

  • Hovädzí stroganov s tarhoňou

    150 g, 150 g

    1, 6, 7

  • Cestoviny v cuketovej omáčke s kuracím mäsom, údený syr

    300 g

    1, 3, 7

  • Špagety aglio olio s restovanými krevetami a parmezánom

    250 g

    1, 3, 4, 7

  • Zámocký šalátik s kuracím mäsom (slaninka, parmezán, krutóny, bylinkový dressing)

    300 g

    1, 7

  • Šalát s kuracími nugetkami v panko strúhanke s kari dresingom, toast

    300 g

    1, 3, 7

Ryby

  • Pečený filet ostrieža na masle s grilovanou zeleninou a bylinkovým olejom

    150 g, 200 g

    4, 7

  • Treska v chrumkavom cestíčku s hráškovým pyré

    150 g, 150 g

    1, 4, 7

Vegetariánske jedlá

  • Hubové rizoto s parmezánom (možnosť vegánskej verzie)

    250 g

    7

  • Hokaido rizoto s ricottou a rukolou (možnosť vegánskej verzie)

    250 g

    7

  • Zemiakové placky s hubovým ragú

    250 g

    1, 3, 6, 7

  • Pečené papriky plnené kuskom a syrom s varenými zemiakmi a bazalkovým pestom (možnosť vegánskej verzie)

    200 g, 200 g

    7

  • Zeleninové ragú s tofu a ryžou (VEGAN)

    150 g, 150 g
  • Ryžové udon rezance so zeleninou a marinovaným tofu, koriander, sezam (VEGAN)

    150 g, 150 g

    6, 11

Tradičná slovenská kuchyňa

  • Sviečková na smotane s hovädzím mäsom a žemľovou knedľou

    150 g, 150 g

    1, 3, 7

  • Bryndzové halušky so slaninkou

    300 g

    1, 3, 7

  • Strapačky s kyslou kapustou slaninkou a klobásou

    300 g

    1, 3

  • Zemiakové šúľance s orechmi a maslom

    300 g

    1, 3, 7

Špeciality zámockej kuchyne

  • Kačacie prsia na omáčke z fíg so zemiakovým pyré

    200 g, 200 g

    7

  • Pečené kačacie stehno s kapustou a žemľovou knedľou

    250 g, 250 g

    1, 3, 7

  • Divina na šípkovej omáčke so zemiakovou knedľou a mrkvovým pyré

    150 g, 150 g

    1, 3, 7

  • Losos s paštrnákovým pyré, grilovaná zelenina, bylinkový olej

    150 g, 150 g

    4, 7

  • Grilovaný zubáč na restovanej zelenine s citrusovým krémom, bylinkový olej

    150 g, 150 g

    4, 7

  • Sépiové špagety v kôprovej omáčke s kúskami lososa

    150 g, 150 g

    4, 7


Zoznam alergénov
  1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody /.
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich